Projectbureau Technology Base
Vliegveldstraat 100 - gebouw C50a
7524 PK Enschede (Nederland)
T: +31 (0)53 480 00 90 (tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag)
info@technologybase.nl

Route

Technology Base is via de A1 (afslag 31) of vanuit Enschede via de N737 te bereiken door de borden ‘Technology Base’ te volgen.

In verband met veiligheidsmaatregelen is de toegang gereguleerd met een geautomatiseerd controlesysteem, dat door middel van een vooraf verkregen QR-code te openen is. U ontvangt deze QR-code van de organisatie met wie u de afspraak heeft. Zonder deze QR-code is het terrein niet te betreden. Om de slagboom te openen, houdt u de QR-code voor de daarvoor bestemde lezer. Dit werkt het beste vanaf uw telefoon. 

Let op: het adres 'Vliegveldstraat 100, Enschede' leidt nog niet in alle navigatiesystemen (anders dan Google Maps) naar de juiste plek. Mocht u bij het invoeren van ons adres in de buurt van de kruising bij Frans op den Bult uitkomen in plaats van bij de rotonde, dan kunt u het beste 'Oude Vliegveldweg Deurningen' invoeren.  

Klik hier voor een vergroting.  

Vliegen met drones op en rondom Technology Base

Op en rondom Technology Base is een uitgebreide no-fly zone van kracht. Dit betekent dat er binnen een straal van 3 km niet recreatief of met een ROC light met drones gevlogen mag worden. Onder bepaalde voorwaarden en condities zijn commerciële dronevluchten op en rond de luchthaven mogelijk. Neem hiervoor contact op met Space53. Zij hebben contacten met officiële instanties en faciliteiten om de benodigde toestemming voor je te regelen, mits je vlucht voldoet aan de voorwaarden en condities. Je dient hiervoor echter wel tijdig (minimaal 48 uur van tevoren, liefst eerder) contact op te nemen met Space53, via vliegen@space53.eu.

Meer informatie over de voorwaarden waaraan een niet-recreatieve dronevlucht op en rondom Technology Base moet voldoen, vind je op: www.space53.eu/training/technology-base

Klachten?

Vragen en opmerkingen horen we natuurlijk graag zelf van u via e-mail. Maar het kan zijn dat u formeel een klacht wilt indienen. 

Klachten over bedrijven die op Technology Base gevestigd zijn, kunnen aan de gemeente Enschede worden gericht via het Digitaal Loket – Meldingen openbare ruimte. 

De provincie is het bevoegde gezag voor Twente Airport. Hier kunt u klachten melden over de luchthaven. Voor vliegverkeer in de lucht is de luchtvaartpolitie de toezichthouder op het naleven van de regels. Klachten bij de provincie kunt u tijdens kantooruren telefonisch melden op 038 425 24 23 (of buiten kantooruren: 0570 568 007). Ook kunt u een meldingsformulier invullen op de website van de provincie Overijssel.