Technology
Base Beyond
the impossible

De Technology Base is een geconditioneerde omgeving voor bedrijven die willen ontwikkelen, testen en real life situaties willen simuleren. Organisaties op de Technology Base zijn onderdeel van een ecosysteem van technologische bedrijven, kennisinstellingen en publieke organisaties. Het is een wijds uitgestrekt terrein voor het ongelimiteerd testen van onder andere drones, UAV’s en de bemande luchtvaart. De locatie beschikt over een enorme hoeveelheid binnen en buiten ruimtes voor het oefenen en trainen van rampscenario’s voor publieke veiligheidsorganisaties zoals onder andere Brandweer, Politie en andere bedrijven in de 'safety & security'-sector.

De Technology Base is dé plek voor bedrijven die veel vrijheid nodig hebben. Bedrijven die willen testen, uitproberen en grenzen opzoeken. Technology Base. Beyond the impossible!

Shared facilities, testing space & shared innovation

De Technology Base biedt ruimte voor bedrijvigheid op het gebied van nieuwe materialen en vernieuwende productietechnologieën. Ketensamenwerking staat centraal bij de bedrijven die gevestigd zijn op het terrein. De Technology Base brengt bedrijven en ketens op het gebied van materialen, pré-productie en prototyping bij elkaar. Het terrein biedt shared facilities, werkplekken én werkplaatsen. Het terrein heeft diverse soorten testing spaces. Het gebruik en de ontmoeting leidt tot shared knowledge & shared innovation zodat de individuele bedrijven een nog grotere toegevoegde waarde in de markt kunnen realiseren.  

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Bedankt voor het versturen van uw vraag of opmerking, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden