Aantrekkelijke vestigingsplek

Twente is een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven, talentvolle studenten, ambitieuze professionals en investeerders. Met de toplocaties Technology Base, Kennispark Twente, High Tech Systems Park, XL Businesspark en Connect-U biedt Twente het perfecte ecosysteem voor innovatief ondernemerschap en het creëren van smart impact.

Oplossingen voor de samenleving 

Twente is als geheel gespecialiseerd in hightech-systemen en materialen (HTSM) en aanverwante gebieden. Hoogtechnologische maakbedrijven zijn onder meer actief op het terrein van onbemande systemen (‘unmanned systems’), gezondheidstechnologie (‘health technology’), veiligheid en beveiliging (‘safety & security’), geavanceerde materialen (‘advanced materials’) en creatieve technologie (‘creative technology’).

Hiermee zet ondernemend Twente nadrukkelijk in op het realiseren van verbindingen tussen de diverse industrieën en sectoren met als resultaat: toekomstbestendige innovaties en toepassingen die bijdragen aan oplossingen voor de samenleving van de dag na morgen.