We werken aan het verbeteren van de bereikbaarheid van en naar het terrein. In september wordt een tweetal pilots aangeboden; er kan gebruik worden gemaakt van een carpool-app en van deelauto’s. De pilots gaan van start op 1 september 2020.

Carpoolapp

In samenwerking met het bedrijf Toogethr B.V. wordt een app gelanceerd die het mogelijk maakt om samen van en naar Technology Base te rijden. De carpool-app richt zich op 'ridesharing' en is bedoeld voor alle medewerkers van alle bedrijven op ons terrein. Zij kunnen een jaar lang kosteloos gebruik maken van de app.


Medewerkers die de app gebruiken worden aan elkaar gekoppeld, om de mogelijkheid te bieden om samen naar werk én weer terug te rijden. Door samen te rijden worden punten verdiend, die naderhand in te wisselen zijn voor producten in de webshop van de app. Samen rijden wordt zo supermakkelijk, sociaal, belonend en duurzaam.

Deelauto’s

Naast het gebruik van een carpool-app worden er twee deelauto’s ingezet om de verbinding van en naar het station van Enschede te verbeteren. Dit in samenwerking met Baan Twente B.V. De auto’s die worden ingezet zijn volledig elektrisch en duurzaam en kunnen gebruikt worden door zowel de medewerkers als de bezoekers van alle bedrijven op ons terrein. Om gebruik te kunnen maken van de deelauto’s dient een app te worden geïnstalleerd die gemakkelijk aangeeft hoe één van de twee auto’s kan worden gereserveerd.

Deze pilot zal na de zomer van start gaan. Voor beide pilots geldt dat er gebruik gemaakt van kan worden conform de Coronarichtlijnen van het RIVM die tegen die tijd van toepassing zijn.