Met het openbaar vervoer

Vanaf station Enschede Centraal kunt u gratis gebruik maken van een van onze elektrische deelauto’s, die geparkeerd staan in de parkeergarage 'Stationsplein' tegenover het NS station. Via https://stadup.remoso.com/#login kun je eenvoudig één van de twee auto’s reserveren.

Toegang tot het terrein

In verband met veiligheidsmaatregelen is de toegang gereguleerd met een geautomatiseerd controlesysteem, dat door middel van een vooraf verkregen QR-code te openen is. Je ontvangt deze QR-code van de organisatie met wie je de afspraak hebt. Zonder deze QR-code is het terrein niet te betreden. Om de slagboom te openen, houd je de QR-code voor de daarvoor bestemde lezer. Dit werkt het beste vanaf je telefoon. 

Let op: het adres 'Vliegveldstraat 100, Enschede' leidt nog niet in alle navigatiesystemen (anders dan Google Maps) naar de juiste plek. Mocht je bij het invoeren van ons adres in de buurt van de kruising bij Frans op den Bult uitkomen in plaats van bij de rotonde, dan kun je het beste 'Oude Vliegveldweg Deurningen' invoeren.  

Klik hier voor een vergroting.