Indeling en oppervlakte:

Het totale verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 612 m² verdeeld over 2 bouwlagen, welke als volgt is onderverdeeld:

 • kantoorruimte begane grond: circa 382 m²
 • opslagruimte begane grond: circa 71 m²
 • kantoorruimte 1e verdieping: circa 159 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:

Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de onderstaande voorzieningen:

 • diverse kantoor-/vergaderkamers met scheidingswanden en verlichtingsarmaturen
 • drie afsluitbare bedrijfsruimtes ten behoeve van opslag
 • verwarming middels luchtbehandelingssysteem en radiatoren
 • kabelgoten voorzien van elektriciteitspunten en bestaande bekabeling
 • sanitaire voorzieningen
 • pantry met inbouwapparatuur
 • vloerbedekking (deels)
 • energielabel A++
Kadastrale gegevens:

Gemeente: Lonneker
Sectie: Y
Nummer: 239 (gedeeltelijk)

Locatie:

Technology Base is gelegen op een zeer unieke locatie in Nederland (in Twente). Op deze voormalige militaire vliegbasis, die is gelegen “in het groen”, is ca. 230 ha in ontwikkeling tot een hightech bedrijvencampus, waar ondernemers (van groot tot klein) terecht kunnen.

Technology Base biedt:
 • 24 uur per dag de mogelijkheid tot het testen en ontwikkelen van hightech- en veiligheidssystemen op de 3 km lange landingsbaan, een asfalttrack of een groot testfield
 • Een groot onderscheidend vermogen voor ondernemers, door unieke historische locatie en bosrijke omgeving
 • Trekpleister voor bedrijven in de hightech, luchthaven gerelateerde, advanced materials en safety & security sector
Bereikbaarheid:

Technology Base kent een goede bereikbaarheid. Het is gelegen tussen Hengelo, Enschede en Oldenzaal en vlakbij de grens met Duitsland. De op- en afrit van de A1 is binnen 10 minuten te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Vanaf treinstation Enschede Centraal kunnen bezoekers Technology Base bereiken middels elektrische deelauto’s die hiervoor bedoeld zijn.

Tevens zorgt Twente Airport voor een goede verbinding van Oost-Nederland naar de rest van Europa voor luchtvaart gerelateerde bedrijvigheid en zakelijk vliegverkeer.

Parkeergelegenheid:

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan:

Bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein – Technology Base Twente’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’. In de tekst verderop zijn de bestemde gronden weergegeven.

De voor Bedrijventerrein - Technology Base Twente aangewezen gronden zijn bestemd voor:
A. een luchthaven en bedrijvigheid dan wel dienstverlening die uitsluitend is gericht op rechtstreekse levering van goederen en/of diensten ter ondersteuning van de luchthaven;
B. testen van vliegtuigmotoren tussen 07:00 uur en 19:00 uur dezelfde dag, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "specifieke bouwaanduiding - met lettercode A".
C. Unmanned Systems;
D. bedrijven vallend onder:
- Safety & Security;
- Advanced Materials and Manufacturing (HTSM/AMM);
- luchthavengebonden bedrijvigheid;
- US-bedrijvigheid;
- Bedrijvigheid dan wel dienstverlening die uitsluitend is gericht op rechtstreekse levering van goederen en/of diensten ter ondersteuning van de activiteiten genoemd onder 1 t/m 4.

Huurprijs:

Huurprijs op aanvraag.

Meer informatie:

Meer informatie over de verhuur van shelter B519 vind je op de websites van Boers & Lem en Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.