Gelegen op een van de vier Innovatieve hotspots van Twente in Shelter B535 is people@places Enschede Technology Base een unieke locatie voor meetings, events en om een dag ongestoord te werken. Technology Base is gelegen op de voormalige militaire vliegbasis met een groen en ruig terrein en is bij uitstek de proeftuin voor bedrijven die willen vernieuwen.

people@places Enschede Technology Base ligt in het groen en is uitstekend bereikbaar per auto op korte afstand van Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en de Duitse grens. De locatie is te bereiken via de snelweg A1 die Amsterdam verbindt met Berlijn. Ook is de locatie bereikbaar per Air Taxi, charter of private jet. Hoe uniek moet een locatie zijn!

Meeting & Events

Als je de parkeerplaats op rijdt ben je direct onder de indruk van de shelter, een imposant betonnen gebouw met moderne glazen gevel. De enorme stalen deuren liggen nog verzonken in de betonnen vloer. Deze werd vroeger gebruikt om de F16’s te beschermen tegen bombardementen. De oude shelterelementen vormen een mooi contrast met de moderne inrichting en de groene omgeving.

Shelter B535 biedt prachtige faciliteiten zoals een chique boardroom met panoramisch uitzicht over het ruwe en groene terrein, diverse spreekkamers, (flex)kantoren, een opleidingslokaal voor trainingen en cursussen en een fantastische event zaal voor evenementen tot 100 personen. Een teamdag organiseren of een uniek bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk. De dag afsluiten met een barbecue op het buitenterrein of juist een sfeervolle netwerkborrel. De catering medewerkers staan graag voor je klaar!

Flexwerken

Per uur, dagdeel of per dag een privékantoor met alle gemakken huren zonder dat je vastzit aan een duur contract. De tijd dat flexwerken betekende dat je op een vierkante meter in een rumoerige ruimte plaats mocht nemen is voorbij. De behoefte aan flexplekken neemt niet alleen toe maar is de laatste jaren ook veranderd. De vestiging op Technology Base in Enschede weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken. 

Meer informatie over de mogelijkheden van people@places vind je op hun website:  www.people-places.nl