Het is een enorme trekpleister geworden, die bijzondere locatie, zo merken ze bij Dynteq. 

“Veel klanten zijn heel benieuwd en willen graag naar ons komen, terwijl we eerder juist vaak naar klanten toe moesten. Nu komen ze met plezier hiernaartoe. Als ze hier dan zijn, dan staan we eigenlijk al met 1-0 voor, alleen al vanwege de locatie en het bijzondere pand. Uiteindelijk, als de opdrachtgever moeilijk kan kiezen tussen ons en een andere partij, dan kan de locatie écht helpen om daar de doorslag in te geven.”

Een belangrijke reden voor Dynteq om voor Technology Base te kiezen, is dat zij veel werken aan mobiliteitsoplossingen.

“Die wil je natuurlijk wel in de praktijk proberen en buiten kunnen testen en dat kan natuurlijk niet zomaar op de openbare weg. Nu zitten we mooi op een afgeschermd terrein, uit het zicht.”

Dat testen kan hier met heel verschillende producten, van een bakfiets tot een zelfspannend tennisracket.

De vestigingslocatie levert ook diverse samenwerkingen op met andere zeer innovatieve bedrijven die op Technology Base zitten. Zo werkt Dynteq veel samen met JFD Ortega, waarbij zij een deel van de ontwikkeling en engineering van de duikboten voor hun rekening nemen. Het voelt dan ook zeker wel alsof de verschillende hightech bedrijven, die iedere op hun eigen stuk van het terrein zitten, samen wel degelijk één geheel vormen.

Het hele verhaal van Dynteq en nog veel meer, lees je in ons magazine.